101 femei fericite au ales viața copiilor lor

Ioana*

Un copil îți poate schimba viața atât de mult!

24 iul 2023

Nu am crezut asta până nu am văzut cu ochii mei.

Sara* este primul meu copil și este totul pentru mine. Nu am cuvinte să exprim ce am simțit în prima zi în care am ținut-o la pieptul meu. Mă mândresc că sunt mamă de fetiță! Faptul că am născut la 18 ani nu mă va opri niciodată din dezvoltare. O iubesc de numai pot. E oxigenul meu, motivația mea de a trăi și de a reuși în viață.

Sprijinul oferit de Centrele ROUA m-a făcut să realizez că orice problemă ai avea nu ești singură cu problema respectivă. Întotdeauna vor fi alături de tine oameni minunați cu suflete calde, care te vor sprijini tot timpul. Sunt atât de recunoscătoare pentru sprijinul primit! Mă rog ca Dumnezeu să răsplătească eforturile fiecărui om care sprijină mamele.

La Centrele ROUA am găsit persoane în fața cărora am putut să-mi deschid sufletul, să-mi arăt rănile, să primesc sprijin și să merg mai departe cu speranță.

* Numele au fost schimbate pentru protejarea identității

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au trecut prin criza de sarcină să trimită mărturii pe adresa de mail 101marturii@gmail.com

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este centrală în abordarea crizei de sarcină.