101 femei fericite au ales viața copiilor lor

Mihaela, 37 de ani

La a patra ecografie, medicul era vizibil deranjat că nu vreau să avortez, deși era al șaselea copil

12 iul 2018

În săptămâna a 22-a de sarcină, am făcut prima ecografie, în urma căreia mi s-a spus că pruncului meu îi lipsesc două membre, o mână și un picior, plus că sigur mai sunt și alte anomalii.

Am repetat investigatiile, iar rezultatul era acelasi...„Ii lipsesc doua membre si nu e nicio problema, poti avorta.”

Infioratoare propunere. Asta e, e copilul meu, il voi primi cum e. Daca l-as naste sanatos si ulterior ar ramane fara membre, l-as ucide?! Nuuuuuuu!!!

Eram indurerata si furioasa, aveam destule necazuri, de ce si asta?! Au fost cateva zile grele, am vrut sa merg la Bucuresti pentru alta investigatie, mi-l imaginam pe prunc, incercam sa aflu cum sa il ajut cu handicapul lui... 1001 de ganduri, insa, ca prin minune, m-am linistit: „Daca ii lipsesc aceste doua membre pruncului meu, nu se poate face nimic”.

Au fost cateva persoane,care au stiut si sigur s-au rugat pentru noi. Am revenit la o alta ecografie si la fel, ii lipseau membrele.

Nu stiu,dar eram linistita, stiam ca pruncul e bine. La a patra eco, facuta de alt medic, care deja era vizibil deranjat ca nu am de gand sa avortez, mai ales ca era al saselea prunc, dupa mult timp de investigat, timp in care am invocat Sfintii ocrotitori ai nostri, ca prin minune, au aparut membrele. Medicul meu era bucuros.

Am avut si ulei sfintit daruit de prietena mea, Ioana, de la Sfintii Rafail, Irina si Nicolae. Cu acest ulei mi-am dat pe burtica in care crestea Sava, nascut la termen si perfect sanatos.

Slava lui Dumnezeu pentru toate!

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoanele cunoscute dumneavoastră care au trecut prin criza de sarcină să trimită mărturii pe adresa de mail 101marturii@gmail.com

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau datele de contact ale celor care le vor trimite nu vor fi făcute publice, decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii complet adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este centrală în abordarea crizei de sarcină.